ÇEŞMELİ ANAOKULU

Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, özünü kaybetmeden tüm yeniliklere açık, çocukları oyunla eğiterek; doğru başlangıç ve farklı yaklaşımlarla gücünü çocuklardan alarak bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği kendini gerçekleştirme ortamlarının oluşturulduğu bir kurum olmaktır.

Misyon: Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, empati kurabilen çocuklar yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulumuzun çalışmakta olduğu 2 adet servis hizmeti bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: İP PARKURU, GOLF, SATRANÇ VE TRAFİK PİST ALANI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: SERAMİK ATÖLYESİ

WEB - https://cesmelianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çeşmeli Mah. Mersin Cad. No 77 ERDEMLİ / MERSİN

Öğretim Şekli : İKİLİ

Yerleşim Yeri - ÇEŞMELİ MAHALLESİ

Adres - Çeşmeli Mah. Mersin Cad. No 77 ERDEMLİ / MERSİN

Ulaşım MES-KOOP ve ELVANLI minübüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 15 km il merkezine 30 km uzaklıktadır.